понеділок, 13 травня 2019 18:57

Війна на Донбасі: повідомили останні новини з передової

Війна на Донбасі: повідомили останні новини з передової
Бойовики 4 рази обстріляли українських військових. Фото: FromUA

На Донбасі впродовж доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Fecebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу села Богданівка; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля міста Мар'їнка; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог зі стрілецької зброї обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Луганське", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Правління бойовиків": у Макіївці знищили супермаркет

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

До Головного військового клінічного шпиталю у Києві прибув борт із важкопораненими захисниками України. Бійцям необхідна термінова допомога.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути