неділя, 16 грудня 2018 18:35

На Донбасі під обстріл бойовиків потрапив мирний житель

На Донбасі під обстріл бойовиків потрапив мирний житель
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Фото: News-front

На Донбасі сьогодні російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню.

Зафіксовано один випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Зокрема, ворог здійснив обстріли з міномету калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку. Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, в районі населених пунктів Піски, Авдіївка - на Донецькому напрямку.

Також зафіксовано обстріл російськими окупантами зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на Маріупольському напрямку, внаслідок якого одна цивільна особа отримала поранення", - йдеться в повідомленні.

Втрат серед українських військовослужбовців протягом поточної доби немає.

До закінчення дії воєнного стану Україна отримає понад 200 одиниць техніки. Таку заяву зробив міністр оборони України Степан Полторак.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі під обстріл бойовиків потрапив мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути