середа, 19 червня 2019 17:24

МН17: генсек НАТО прокоментував результати слідства

МН17: генсек НАТО прокоментував результати слідства
Столтенберг повністю впевнений у незалежності і професіоналізмі розслідування і правової системи Нідерландів. Фото:upload.wikimedia.org

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг схвалює факт оприлюднення імен 4-х підозрюваних, причетних до трагедії рейсу МН17 у липні 2014-го.

Про це повідомляє прес-служба організації.

"Я вітаю нинішнє оголошення Спільної слідчої групи про те, що четверо підозрюваних будуть притягнуті до відповідальності за злочини, пов'язані з падінням рейсу MH17 "Малазійських авіаліній" у липні 2014-го. Це важлива віха в зусиллях зі встановлення повної правди і забезпечення справедливості за вбивство 298 осіб із 17 країн" — заявив Столтенберг.

Він зазначив, що "повністю впевнений у незалежності та професіоналізмі розслідування і правовій системі Нідерландів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столтенберг назвав Росію загрозою військового блоку

"Як ясно дала зрозуміти Рада безпеки Організації Об'єднаних Націй, всі країни мають співпрацювати у зусиллях зі встановлення правди, справедливості і відповідальності", - підсумував генсек НАТО.

Прокуратура Нідерландів висунула обвинувачення підозрюваним у причетності до краху пасажирського Boing у липні 2014-го на Донбасі. Це росіяни Ігор Гиркин, Сергій Дубинський, Олег Пулатов і громадянин України Леонід Харченко.

Зараз ви читаєте новину «МН17: генсек НАТО прокоментував результати слідства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути