середа, 21 березня 2018 20:39

Киянин 3 роки працював на бойовиків ДНР

Киянин 3 роки працював на бойовиків ДНР
Співробітники СБУ затримали киянина, який допомагав бойовикам. Три роки поспіль вів інформаційну пропаганду. Фото: 112 Україна

Жителя столиці співробітники СБУ затримали за співпрацю з бойовиками.

Він отримував гроші за те, що вів інформаційну пропаганду проти України, передає "Інформаційний спротив".

"Правоохоронці встановили, що житель столиці з 2015 року за матеріальну винагороду систематично розміщував на сторінках соціальних мереж заклики до захоплення державної влади, підтримки військової агресії проти України. Під час обшуку за місцем проживання координатора мережі співробітники СБУ вилучили переписку з "куратором", в якому містилися конкретні завдання і інформація про перерахування коштів за виконану роботу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські снайпери та монгольский спецназ: бойовики розпустили чергову порцію фейків

Посібник бойовиків свою провину визнав. Каже, що всі завдання терористів виконував свідомо. Собі в команду набрав ще кілька людей.

Українські бійці на передовій затримали бойовика. 38-річний Роман Толкущенко,уродженець Єнакієвого на Донеччині, пояснив, що до терористів подався від безробіття.

Зараз ви читаєте новину «Киянин 3 роки працював на бойовиків ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути