четвер, 22 березня 2018 15:45

Американські снайпери та монгольский спецназ: бойовики розпустили чергову порцію фейків

Американські снайпери та монгольский спецназ: бойовики розпустили чергову порцію фейків
Бойовики на Донбасі розпустили чутки, що на допомогу українським військовим приїхали норвежці та монголи. Фото з відкритих джерел.

Командири бойовиків залякають своїх підлеглих чутками про те, що на Донбас для допомоги воїнам ЗСУ прибули норвезький і американський спецнази. Чекають на монгольських вояків.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив".

"В окупованій Горлівці знову поширюються чутки про "американський спецназ", який нібито діє в районі Зайцеве-Жованка і в районі Гольмівському. У підрозділах на південь від Донецька особовому складу командування довело, що на ці ділянки прибув "норвезький спецназ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вся суть ДНР" - бойовики вкрали камінь аби відкрити пам'ятник

Самі бойовики розпускають чутки про австралійський і монгольський спецназ, які мають прибути на допомогу українським бійцям.

Українські бійці на передовій затримали бойовика. 38-річний Роман Толкущенко, уродженець Єнакієвого на Донеччині, стверджує, що не мав чого їсти.

Зараз ви читаєте новину «Американські снайпери та монгольский спецназ: бойовики розпустили чергову порцію фейків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути