Ексклюзиви
середа, 06 травня 2020 07:40

Бойовики у відповідь на провокації отримали двох "300-х"

Бойовики у відповідь на провокації отримали двох "300-х"
Підрозділи ОС стримують активність бойовиків прицільним вогнем по їхніх позиціях. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один – бойове травмування.

Українські воїни реагували на ворожі провокації прицільним вогнем. За даними розвідки, 5 травня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів, повідомили у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський затвердив оновлений склад ТКГ для переговорів у Мінську

"Противник обстріляв наші позиції поблизу 10 населених пунктів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї. Також цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил та засобів №3 Богданівка-Петрівське з мінометів калібру 82 мм", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби противник з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції біля Авдіївки. Військовослужбовці Об'єднаних відповіли, внаслідок чого ворожі провокації припинилися. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

На Донбасі ворожий снайпер полював на українського снайпера. Поцілив у шолом, що якраз був знятий.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики у відповідь на провокації отримали двох "300-х"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути