вівторок, 28 липня 2020 07:56

Бойовики прострілюють українські позиції, наші - не відповідають: як минула доба в "режимі тиші"

Бойовики прострілюють українські позиції, наші - не відповідають: як минула доба в "режимі тиші"
Упродовж доби збройні формування Російської Федерації тричі порушували режим припинення вогню. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Упродовж минулої доби збройні формування Російської Федерації тричі порушували режим припинення вогню.

Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів внаслідок ворожих обстрілів, немає. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики замінували українські позиції

"У районі населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь по позиціях українських воїнів з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Південного обстріляв із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Ще один факт провокації з боку збройних формувань РФ зафіксовано неподалік Новомихайлівки. Там противник замінував українські позиції за допомогою ручних протитанкових гранатометів трьома протипіхотними мінами ПОМ-2", - сказано в повідомленні.

Від початку доби обстрілів в районі проведення операції Об'єднаних сил не зафіксовано.

Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та у будь-який момент готові до адекватного реагування на підступні та провокаційні дії противника.

Тристороння контактна група домовилася про повне та всеосяжне припинення вогню на Донбасі з 00:01 27 липня 2020 року. Режим дотримання повного та всеосяжного припинення вогню в разі, якщо він буде дотриманий іншою стороною, є базовою передумовою реалізації Мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики прострілюють українські позиції, наші - не відповідають: як минула доба в "режимі тиші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути