четвер, 20 лютого 2020 16:51

Бойовики передали українській стороні тіло загиблого Максима Хітайлова

Бойовики передали українській стороні тіло загиблого Максима Хітайлова
Максим Хітайлов, боєць 72-ї бригади, служив за контрактом із квітня 2019-го на посаді гранатометника. Фото: сепаратистський ресурс "Лиц"

Бойовики ЛНР повідомили про передачу українській стороні тіла військовослужбовця Збройних сил України 22-річного Максима Хитайлова, який загинув у бою під Золотим 18 лютого.

Про це написали сепаратистські сайти.

Тіло передали поблизуі мосту через Сіверський Донець, неподалік від міста Щастя. Також повідомляється про передачу останків тіла ще одного бійця, який загинув 2014-го під час боїв в районі аеропорту Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОБСЄ повідомили, що бачили під час вчорашньої атаки бойовиків на Луганщині

Зазначається, що у передачі тіла брали участь представники СЦКК і "Союзу ветеранів Афганістану Луганщини". Українських захисників передали представникам організації "Евакуація-200" при Міністерстві оборони України.

Зранку 18 лютого бойовики атакували позиції українських військ поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. За кілька годин бій закінчився. У ньому загинув один військовий, ще четверо дістали поранення. Позиції українських захисників не втрачені.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики передали українській стороні тіло загиблого Максима Хітайлова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути