субота, 05 серпня 2017 11:33

Авдіївська промзона залишається епіцентром бойових дій

Авдіївська промзона залишається епіцентром бойових дій
Захисники України продовжують боронити рідну землю. Фото twitter.com

За минулу добу бойовики 38 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 38 разів порушили перемир'я", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після 18 години противник збільшив кількість обстрілів наших позицій на Луганському і Донецькому напрямках.

"Так Авдіївська промзона і далі залишається одним з основних епіцентрів протистояння. Там майже всю ніч, з різних напрямків, ворог вів вогонь по українських укріпленнях з мінометів, гранатометів і стрілецького озброєння. Наші бійці теж жорстко відповідали бойовикам. Також цієї ночі під ворожим вогнем опинились позиції української армії у селищах Зайцеве, Кам'янка та Луганське. А близько 23 години, на підступах до Невельського, внаслідок обстрілу, один наш військовий отримав поранення."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФСБ радить переселенцям в Росії ставати бойовиками.

На Луганському напрямку найгарячіше було в районі Новоолександрівки. Тут наприкінці доби бандити 5 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО з різних видів зброї. Крім того, злочинці застосовували міномети калібру 82 міліметри неподалік Донця.

На Маріупольському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили наші позиції у Лебединському, Широкиному. А близько 23 години в результаті ворожого обстрілу отримав осколкове поранення ще один український боєць.

У штабі повідомили, що внаслідок бойових дій троє українських військових отримали поранення.

У зоні АТО патруль моніторингової місії ОБСЄ обстріляли зі стрілецької зброї. Це сталося у той час, коли працівники ОБСЄ намагалися встановити відеокамеру на дах Донецької фільтрувальної станції.

Зараз ви читаєте новину «Авдіївська промзона залишається епіцентром бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути