субота, 05 серпня 2017 11:23

Переселенцям в Росії рекомендують поповнити ряди бойовиків

Переселенцям в Росії рекомендують поповнити ряди бойовиків
Переселенців в Росії заставляють йти на війну. Фото РИА Новости

Російські окупаційні війська, які воюють на Донбасі, планують доукомплектувати за рахунок репатріації біженців зі Сходу України, які наразі проживають в Росії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"Командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ "Репатріації біженців на Донбас" як додаткове джерело постачання людського ресурсу для поповнення особовим складом з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - зазначається у повідомленні. З цією метою, за даними ГУР, формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі до Краснодарської громадської організації "Центр розвитку регіону", - повідомляє розвідка.

Представники ФСБ РФ активізували роботу на території Росії щодо виявлення серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали фахову підготовку за "дефіцитними" військо-обліковими спеціальностями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик залишився без зарплати і підірвав себе із терористами.

У зоні АТО патруль моніторингової місії ОБСЄ обстріляли зі стрілецької зброї. Це сталося у той час, коли працівники ОБСЄ намагалися встановити відеокамеру на дах Донецької фільтрувальної станції.

Зараз ви читаєте новину «Переселенцям в Росії рекомендують поповнити ряди бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути