пʼятниця, 04 серпня 2017 17:13

Бойовики несподівано обстріляли патруль ОБСЄ

Автор: ednist.info
  На Донбасі обстріляли патруль ОБСЄ зі стрілецької зброї
На Донбасі обстріляли патруль ОБСЄ зі стрілецької зброї

У зоні АТО патруль моніторингової місії ОБСЄ обстріляли зі стрілецької зброї.

Це сталося у той час, коли працівники ОБСЄ намагалися встановити відеокамеру на дах Донецької фільтрувальної станції. Про це повідомив перший заступник голови місії Александр Хуг на брифінгу в Києві, пише "Українська правда".

"Тільки вчора на Донецькій фільтрувальній станції, розташованій між контрольованою державою Авдіївкою та контрольованої бойовиками ОРДО Ясинуватою, спостерігачі місії та працівники, які працюють під їхнім керівництвом, потрапили під обстріл зі стрілецької зброї", – розповів Александр Хуг.

Працівники намагалися встановити на даху фільтрувальної станції відеокамеру, яка потрібна для цілодобового контролю за територією.

"О 14:44 чотири члени СММ почули обстріл зі стрілецької зброї на відстані близько 1 км на південний-південний захід та перемістилися у броньовані машини. Члени СММ та робітники, які перебували на даху будівлі, почули шиплячий звук куль над головою. Патруль почув щонайменше 15 черг зі стрілецької зброї. О 15:30 стрілянина припинилася, о 15:35 патруль ОБСЄ полишив територію і повернувся до бази у Донецьку. Роботу не було завершено", - йдеться у повідомленні ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський солдат залишився без зарплати і з відчаю підірвав співслужбовців

Про загиблих чи поранених під час цього інциденту він нічого не повідомив.

На Донбасі з початку 2017 року внаслідок бойових дій загинули 59 осіб, постраждали 330 жителів. Випадки насильства за період із 10-го до 25 липня призвели до жертв серед цивільного населення, зазначили в ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики несподівано обстріляли патруль ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути