вівторок, 06 липня 2021 11:10

Ампутована рука, все тіло посічене осколками: 22-річний офіцер потребує допомоги
2

Воїну 22 роки, він з Кривого Рогу звідки родом президент Зеленський.
Фото: Facebook.com/nataliya.vetvitskaya

Важкопораненому офіцеру Збройних сил України потрібна допомога. Про це у Facebook повідомила волонтерка Наталія Юсупова.

Воїн перебуває у Центральному військовому госпіталі Києва. Волонтерка опублікувала фото пораненого.

"Йому всього 22 роки. У нього ампутована рука, інша рука зламана, ноги і фактично все тіло в осколкових пораненнях. Зачеплене око. Він родом із Кривого Рогу, з багатодітної сім'ї, він і ще троє дітей, наймолодшому 6 років. Батьки важко працюють на заводі і зараз їм подвійно важко. Мама перебуває поруч із сином. Передайте головнокомандувачу Зеленському, що у нього є можливість відвідати і допомогти своєму земляку, не словами, а ділом. Відновлення буде довгим. Цей хлопець сильний і мужній, гордість України", - повідомила волонтерка.

Для допомоги військовому опублікувала картку його матері: 5168742723908251 Басс Марина Борисівна, Приват.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "СБУ, у вас поїхав дах?" - мережі лютують від виключення Кіркорова з чорного списку

Наприкінці червня командування Медичних сил ЗСУ повідомляло, що у Київ бортом Повітряних сил доправили українських воїнів. Попередньо в Дніпрі військові лікарі стабілізували стан поранених і підготували до наступного етапу лікування.

5 липня російські збройні формування на Донбасі обстрілювали позиції українських воїнів. Четверо захисників зазнали поранення. Від ворожого обстрілу загинув майор Богдан Бродовський. Днем раніше біля селища Мирне від обстрілів загинув начальник медпункту механізованого батальйону капітан Юрій Письменний.Обидва військові служили в 93-ій окремій механізованій бригаді "Холодний Яр".

У червні на фронті загинули двоє українських бійців. Поранення отримали дев'ять.

Зараз ви читаєте новину «Ампутована рука, все тіло посічене осколками: 22-річний офіцер потребує допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути