Ексклюзиви
вівторок, 06 липня 2021 00:08

У 93-й бригаді знову втрати. Від ворожого обстрілу загинув майор Богдан Бродовський

У 93-й бригаді знову втрати. Від ворожого обстрілу загинув майор Богдан Бродовський
Загинув майор Богдан Бродовський. Фото: Фейсбук/93-тя ОМБр Холодний Яр

На Донбасі загинув майор Богдан Бродовський. Він був заступником начальника тилу логістики 93-ої бригади Холодний Яр.

Офіцер зазнав вибухового поранення, несумісного з життям, унаслідок обстрілу бойовиками позиції холодноярців, повідомила бригада у Facebook.

Богдан Бродовський народився 17 квітня 1984 року.

Був кадровим військовим. Служив у Збройних Силах України з 2002 року.

У 93-й бригаді почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби. Обіймав цю посаду й у перші роки війни. Потім ненадовго звільнявся, відновився в корпусі резерву. Далі повернувся в рідний гарнізон на Дніпропетровщині. І нещодавно знову почав служити в 93-й бригаді. Був спокійним і добрим, батьком, який любив дітей, доброзичливим, згадують загиблого товариші зі служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 14 разів порушили режим тиші: стріляли протитанковими ракетами

"Він був доброзичливим, ніколи не сварився, завжди допомагав. Був хорошою людиною. На першому місці завжди ставив сім'ю. У нього було четверо дітей. Нещодавно народився син - і року ще не минуло. Не так давно родина оселилася у Вільному. Це надзвичайно велика втрата й для родини, і для бригади", каже колега.

Біля селища Мирне на Донеччині загинув начальник медпункту механізованого батальйону капітан Юрій Письменний "Феофан". 4 липня окупанти почали вогонь і уламки від ворожого снаряду поранили медика. Травми виявилися несумісні з життям.

5 липня окупанти знову обстріляли позиції українських військових. Загинув один військовий, ще троє зазнали поранень, повідомляє штаб ООС.

Зараз ви читаєте новину «У 93-й бригаді знову втрати. Від ворожого обстрілу загинув майор Богдан Бродовський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути