Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2018 00:15

Українець розповів, як працює у французькому кабаре

Українець розповів, як працює у французькому кабаре
Олексій Зєлєнков (праворуч) з Вінниці працює в кабаре у Франції

21-річний Олексій Зєлєнков з Вінниці рік живе та працює танцюристом у Франції. Його основний стиль — джаз-модерн, де потрібно багато працювати мімікою обличчя.

"Знайшов оголошення про кастинг танцівників на роботу у французьке кабаре. Зняв відеоролик тривалістю хвилину, в якому я показав те, що вмію і чого вартий. Це був сучасний танець. Після того мою кандидатуру затвердили. Зараз я живу та працюю у французькому регіоні Ельзас", - розповів Олексій Зєлєнков.

Переважна більшість відвідувачів кабаре — пенсіонери. Приїжджають до закладу близько сьомої вечора, пише "33 Канал".

"Поки люди вечеряють, для них співає наш оперний співак та робить анімацію. Після того у нас тригодинне танцювальне шоу для гостей — повноцінний спектакль із сюжетною лінією. Його нам поставив фіналіст першого сезону "Танцюють всі" Олександр Лещенко, якого теж запросили у Францію. Це номери за участі балету, який складається із десяти осіб та виступів акробатів. Усі ці люди майже всі з України. Працюємо чотири дні на тиждень. Тож робота як для професійного танцівника неважка. Тому маю вільний час, аби подорожувати та порозвиватись для самого себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік у США: українець назвав плюси життя в країні

"Щодо проживання, то нам видали приватний дім для десяти персон. Харчуємось самостійно. Крім того, компанія повністю оплачує страхування, податки та інше. І як бонус ми отримуємо набагато вищу заробітну плату ніж у Туреччині. Нещодавно я підписав контракт і залишаюсь на роботу у Франції ще на один рік".

Хлопець живе у комуні, де 1500 мешканців. Середній вік – 60 років.

"Це пенсіонери, які тримають для себе виноградники. Скрізь люди п'ють вино, вони веселі та добрі. Пригадую, як одного разу дав інтерв'ю місцевому виданню і розповів, що їжджу на роботу і назад на скейті. Після того місцеві стали зі мною вітатись і казали: "Дивіться, артист їде на роботу". А ще там інший менталітет та ставлення до людей. У допомозі не відмовляють. Люди набагато позитивніші. І якщо ти йдеш по вулиці і підтанцьовуєш під улюблену пісню — це норма. А в Україні скажуть, що якийсь придуркуватий".

За останні кілька років заробітки в Бразилії знизились. Мінімальна зарплата - 900 доларів. Оренда житла коштує в середньому 750 Про це розповідає українка з Житомира Оксана Колеснікова, яка мешкає у селищі Кашоейра Пауліста в регіоні Сан- Пауло на піденному сході Бразилії. Переїхала сюди 9 років тому до чоловіка Ніла.

Зараз ви читаєте новину «Українець розповів, як працює у французькому кабаре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути