неділя, 23 квітня 2017 00:17

Тренер з прибирання - діаспорянка відкрила незвичайний бізнес

Тренер з прибирання - діаспорянка відкрила незвичайний бізнес
Українка Іванка Сьолковська працює тренером з прибирання Фото: razom.media

Діаспорянка Іванка Сьолковська започаткувала в Канаді унікальну методику прибирання.

Жінка допомагає людям наводити лад у їхніх оселях та думках. Свою справу називає "Охайний лось", себе - тренером з прибирання, - передає razom.media.

Програма адаптована під дітей. Допомагає їм вчитися організованості та охайності. Зараз жінка закінчує писати програму для батьків та вчителів. Вона повинна полегшити їхню роботу у привчанні дітей до порядку, допомогти уникнути чи зменшити стрес у дорослих і дітей від будь-якого прибирання. Роботу з клієнтами Іванка порівнює з працею персонального тренера з фітнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка започаткувала моду на мурали у Південній Африці

"Коли людина не знає, що робити, або не чи немає достатньо мотивації, потрібно, щоб хтось її скеровував. Подумайте, чи потрібні вашим дітям всі ті подарунки – іграшки, які вони отримують. Можливо, краще купити квиток на трампліни або в аквапарк. Чи, навчаючи їх милосердю, порадити поділитись отриманими подарунками з дітками, що не можуть їх мати. Викидати і "відпускати" речі набагато важливіше, ніж примножувати і зберігати їх", - розповідає Іванка.

Ідея відкрити власний бізнес з'явилася у Іванки Сьолковської, коли вчителювала в початкові школі.

"Я так любила все організувати чисто і впорядковано, що колеги по роботі навіть по-доброму жартували з мене. Одна вчителька не втрималася від подарунка. Подарувала мені книжку "Магія прибирання змінює життя". Прочитала її на одному диханні і зрозуміла, що книга написана спеціально для мене, – каже Іванка, - Часом дуже хочеться хоч щось змінити в своєму житті. Але нічого не робимо, бо то грошей малувато, то помогти нікому. Без запалу і іскорки так і тлієм. Найперше варто навести чистоту в своїй оселі та в голові. Викинути мотлох зі свого життя – в прямому і переносному значенні".

Українці започаткували в Об'єднаних Арабських Еміратах онлайн-сервіс для замовлення яхт. Він називається CharterClick. Щоб замовити яхту, потрібно зайти на сайт, вибрати дату, час та ввести тривалість поїздки. Програма покаже список вільних човнів. Надасть інформацію про технічну характеристику, доступні функції та максимальну кількість пасажирів на борту.

Зараз ви читаєте новину «Тренер з прибирання - діаспорянка відкрила незвичайний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути