середа, 07 лютого 2018 08:05

Сина 15 років не пускали до батьків в Америку

Сина 15 років не пускали до батьків в Америку
Павло Кравіц 15 років не міг потрапити в Америку до родини Фото:forumdaily

Українці Олексій та Людмила Кравіц, які емігрували до США, 15 років чекали на возз'єднання із сином. В країну виїхали в 2001 році разом з дочкою Ольгою.

Синові Павлу довелося залишитися в Україні. Лише нещодавно він отримав візу та зміг приїхати до рідних, повідомляє "Голос Америки".

До переїзду родина мешкала у Вінниці. Першим потрапив в Америку чоловік Людмили – Анатолій. Отримав запрошення від свого друга. Влаштувався на роботу лікарем, забрав до себе дружину та молодшу дочку. Отримати дозвіл на приїзд сина Павла не зміг через низький дохід. Його вирішили забрати після закінчення інституту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багатий, але дешевий" - українка створила портрет Трампа з монет

"Перший рік я жив на валізах в буквальному сенсі. Періодично ходив в консульство, і мені щоразу відмовляли. Після трьох відмов не було сенсу туди ходити", - розповідає Павло. Зміг возз'єднатися з батьками через 15 років, коли вони отримали грін-карту.

Зараз хлопець проходить курси, щоб отримати права, та вивчає англійську мову.

"Приїхавши сюди, Паша зрозумів, що мова і машина – це той стартовий майданчик, без якої в Америці нікуди, — розповідає Людмила, - Павло – наша радість. Він до останніх днів був з моєю мамою, свекрухою і свекром. У нього не було почуття образи або заздрості".

27-річна Оля Гамоль з Рівного поділилася враженнями від переїзду в США. Дівчина виграла Green Card та рік мешкає в Чикаго. Працює у відділі фінансів в медичному центрі.

Зараз ви читаєте новину «Сина 15 років не пускали до батьків в Америку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути