понеділок, 13 листопада 2017 13:29

Рахунок на двох і партнерство: українка розповіла про стосунки американців

Автор: Дмитро Савчук
  Американці у стосунках часто дотримуються партнерства. Це стосується також фінансів.
Американці у стосунках часто дотримуються партнерства. Це стосується також фінансів.

Серед американців вважається нормальним принести в гості алкоголь і забрати в кінці вечора те, що не допили. Байдуже – вечірка це чи побачення.

"Квіти у Вашингтоні продаються на кожному кроці, але таке відчуття, ніби їх купують лише люди старшого віку і леcбійки. А єдиний американський хлопець, який мені їх часто дарував, спершу поцікавився, чи у мене нема алергії і чи мені квіти взагалі подобаються. Викидати гроші на вітер він не хотів", - пише у своєму блозі Юлія Ярмоленко з Києва, яка живе в Америці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець підрахував, скільки коштує комфортне життя в Маямі

Переважна кількість американців все ж переконані, що на першому побаченні має платити чоловік. Хлопці у США ображаються, коли дівчата хапаються при виді рахунку за сумочку і хочуть заплатити за себе після побачення.

"Насправді ж культура "перших побачень" в українців та американців дуже схожа. Згідно з даними опитувань Money і SurveyMonkey, переважна кількість американців все ж переконані, що на першому побаченні має платити чоловік. Але цікаво, що серед тих, хто відповів ствердно, хлопців більше – 85% проти 72% жіночих "так", - пише Юлія. - Більшість опитаних чоловіків також заявили, що готові викласти за першої зустрічі – байдуже вечеря це, концерт чи будь-що інше – мінімум 50 доларів. Переважна ж кількість жінок півсотні доларів назвала максимумом".

За словами Юлії Ярмоленко, американці у стосунках часто дотримуються партнерства. Це стосується також фінансів.

"Моя знайома з Флориди завжди розділяє порівну рахунок зі своїм бойфрендом. І якщо за вечерю вона, скажімо, з'їла на одне щось більше, ніж він, бойфренд неодмінно на це вкаже, додавши: "Нічого, пригостиш мене морозивом дорогою додому". І якщо в Україні цей вислів, скоріше, абстрактний, і ніхто ніколи не пам'ятає про всі "заборговані" кави і морозива, то будьте певні, цей хлопець не страждає на провали в пам'яті. Проте і в домашньому побуті у них теж все порівну. Вона готує їсти, а він миє посуд і прибирає у квартирі".

У Туреччині мати українську дружину дуже престижно. Близько 40% дружин турків у Стамбулі слов'янки. Про це розповідає українка Вікторія Ядощук, яка живе та працює викладачем англійської у Туреччині.

Зараз ви читаєте новину «Рахунок на двох і партнерство: українка розповіла про стосунки американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути