субота, 25 січня 2020 12:08

Магазини згущеного молока і солодка кава – українка показала незвичні вподобання бразилійців
7

У Бразилії скрізь подають солодку каву
Фото: Фото надане Оксаною Матченко
У Бразилії скрізь подають солодку каву
У Бразилії скрізь подають солодку каву
У Бразилії скрізь подають солодку каву
У Бразилії скрізь подають солодку каву

Українка Оксана Матчеко рік живе в Бразилії. Жінка каже, що до деяких кулінарних вподобань бразилійців досі не може звикнути. У каву тут додають цукор вже в упаковку, але напій можна скуштувати безкоштовно у будь- якому закладі.

"Перше, що мене вразило, ще в аеропорту – це величезні магазини згущеного молока. Там продають згущенку з різними смаками. Її додають скрізь: в напої, десерти чи їдять просто так. Прилавки таких завалені різними баночками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець розповів, який бізнес найвигідніше відкрити у Польщі

У бразилійців звичка пити солодку каву. Цукор додають навіть у пачки з меленою кавою. Також скуштувати напій можна безкоштовно у магазинах чи кавярнях.

"Купити каву чи чай без цукру досить важко. Навіть кавові автомати пропонують каву з цукром. В магазинах багато чаю в пакетиках. Він дешевий та різноманітний. А ось листковий чай знайти важко і він дуже дорогий".

Ціни у магазинах вищі як в Україні. Тут немає звичних круп, але м'ясо коштує менше. Закупка продуктів у супермаркеті на місяць 10-12 тисяч гривень. Є ціни, які мене дуже дивують. Наприклад, мочалка для миття посуду коштує стільки ж, скільки кілограм м'яса. Прошу маму передавати такі речі з України. А от фрукти тут смачні і дешеві.

Зараз ви читаєте новину «Магазини згущеного молока і солодка кава – українка показала незвичні вподобання бразилійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути