Ексклюзиви
субота, 23 жовтня 2010 19:20

Софі Марсо і Крістофер Ламбер гуляють Києвом пішки (ФОТО)
21

Французькі актори Софі Марсо та Крістофер Ламбер сьогодні ввечері відкриватимуть 40-й кінофестиваль "Молодість". Перед цим дали прес-конференціїю у столичному готелі "Інтерконтиненталь". До готелю прийшли пішки разом із двома охоронцями.

"Ми поселилися у сусідньому готелі. На вулиці гарна погода. Тому вирішили прогулятися. На сніданок замовили страви європейської кухні, морепродукти і фрукти. Півтора місяці тому вже приїжджали до Києва на відкриття одного ресторану. Мені дуже сподобалося ваше місто", - сказала Марсо.

Актори планують провести у Києві 2 дні.

"Кожен день розписаний буквально по хвилинах. О 17.00 їдемо на відкриття фестивалю, а потім будемо вечеряти з українськими знаменитостями. Якщо буде вільна годинка, обов'язково погуляємо у якомусь парку. Мені дуже хочеться подивитися на жовте листя", - додала вона.

Фестиваль відкриватиме стрічка французького режисера Алена Монне "Картагена". Головні ролі виконали Софі Марсо та Крістофер Ламбер. За сюжетом колишній боксер Лео доглядає прикуту до ліжка жінку. Між ними починається роман.

"Я одразу погодився зніматися у цьому фільмі. Мені дуже сподобався сценарій. На знімальному майданчику цілком покладався на режисера. Робив усе, що він мені казав", - розповів Крістоф Ламбер.

"У цій стрічці любов виходить за межі фізичних стосунків. Кохання проявляється в багатьох невловимих речах, поглядах, жестах. Це поетична спроба сказати про кохання іншими засобами, ніж це роблять зазвичай", - розказав режисер фільму Ален Монне.

Фото: Наталія ЧубенкоGazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Софі Марсо і Крістофер Ламбер гуляють Києвом пішки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі