понеділок, 11 жовтня 2010 12:42

Вікторія Бекхем популярніша за королеву Великої Британії
9

Джоан Роулінг
Фото: Фото: Getty Images
Вікторія Бекхем
Королева Єлизавета II
Шамі Чакрабарті
Шеріл Коул

Британська National Magazine Company, що об'єднує 20 авторитетних журналів (зокрема, такі як Good Housekeeping, Country Living, Harper's Bazaar, Men's Health, Esquire і Cosmopolitan), опублікувала сьогодні, 11 жовтня, список "100 найвпливовіших жінок Великої Британії".

Очолює цей список єдина письменниця в світі, яка зуміла заробити мільярд доларів літературною працею - Джоан Роулінг, автор казкової епопеї про юного чарівника Гарі Поттера.

На другому місці - Вікторія Бекхем, дружина знаменитого футболіста Девіда Бекхема.

Британська королева Єлизавета II займає лише третій рядок.

У першу десятку також потрапили Шамі Чакрабарті (глава лобі Liberty), співачка Шеріл Коул, дружина прем'єр-міністра Саманта Кемерон, дизайнер Кет Кідстон, супермодель Кейт Мосс, дизайнер Вівьєн Вествуд і чемпіонка Паралімпіад Танні Грей-Томпсон.

Нагадаємо, що минулого тижня світовий жіночий рейтинг впливовості публікував американський журнал Forbes. У ньому перше місце зайняла дружина президента США Мішель Обама. Судячи з позицій Єлизавети II і Саманти Кемерон в рейтингу National Magazine, на британців у меншій мірі, ніж на американців, впливають жінки, котрі знаходяться на Олімпі державної влади.

NEWSru.co.il.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем популярніша за королеву Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути