четвер, 05 липня 2018 15:33

Замість трейлера випадково показали повну версію фільму на YouTube

Замість трейлера випадково показали повну версію фільму на YouTube
Через деякий час у кінокомпанії Sony видалили фільм з YouTube. Фото:i.ytimg.com

Кінокомпанія Sony Pictures замість трейлера до фільму "Кілер Калі" режисера Джона Меттьюса випадково виклала в YouTube повну версію картини.

Через деякий час у кінокомпанії Sony видалили фільм з YouTube. Але деякі користувачі вже встигли його переглянути та залишити коментарі, - про це повідомляє "Громадське".

"Фільм виклали на офіційному каналі кінокомпанії в YouTube. Він називався "Кілер Калі: офіційний трейлер, тепер на DVD". Фільм, що триває 89 хвилин, знаходився у відкритому доступі протягом шести годин", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували трейлер нового українського фільму

Під стрічкою ставили питання, про те, яка ж насправді тривалість фільму, якщо його трейлер триває півтори години. Також жартома просили Sony в такому ж форматі викласти трейлер до "Венома".

Загалом лічильник зафіксував понад 11 тис. переглядів.

Імовірно, через цей випадок фільм уже можна скачати на торрент-ресурсах і потокових сервісах.

Поки що прес-служба кінокомпанії ще не дала коментарів з цього приводу.

Опублікували фінальний трейлер голлівудського блокбастера "Хмарочос" Роусона Маршала Тербера. Картина вийде в український прокат 12 липня.

Зараз ви читаєте новину «Замість трейлера випадково показали повну версію фільму на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі