вівторок, 26 червня 2018 08:20

Презентували трейлер нового українського фільму

Презентували трейлер нового українського фільму
Кадр з нового українського фільму "Вулкан" режисера Романа Бондарчука.

З'явився трейлер фільму "Вулкан" режисера Романа Бондарчука. Про це в Facebook повідомляє Держкіно.

Кіно "Вулкан" створене спільно Україною і Німеччиною. З українського боку виробництво фільму здійснила кінокомпанія "Татофільм" (продюсерка Олена Єршова) і ГО "Південь" (продюсерка Дар'я Аверченко) за підтримки Держкіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: PortoFranko у цифрах: чим цьогоріч вражав найбільший мистецький фестиваль України

"За сюжетом, Лукас переживає кризу середнього віку. Він працює перекладачем в офісі ОБСЄ й у складі моніторингової місії вирушає на кордон з Кримом. Cерія дивних збігів залишає Лукаса сам на сам з таємничим і хаотичним всесвітом південного степу, в якому життя здається відірваним від будь-якої структури. У цих дивних місцях, де люди віднаходять щастя у найпростіших, часто буденних речах, де переплелися минуле, сучасне і майбутнє, де кожен день може стати останнім, Лукас починає життя спочатку", - з повідомлення прес-служби.

Світова прем'єра стрічки відбудеться у рамках конкурсної програми East of the West 53-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах.

Показали трейлер містичного фільму "Брама" з Ірмою Вітовською у головній ролі. Стрічку зняв український режисер Володимир Тихий.

Зараз ви читаєте новину «Презентували трейлер нового українського фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі