четвер, 19 липня 2018 21:45

Винник, Монатік та Потап засвітилися у трейлері комедійної стрічки

Винник, Монатік та Потап засвітилися у трейлері комедійної стрічки
"Скажене весілля": показали трейлер з Винником, Монатіком і Потапом. Фото: styler.rbc.ua

У мережі виклали трейлер комедійного фільму "Скажене весілля" режисера Влада Дикого, де в епізодичних ролях зіграли популярні українські співаки.

Зокрема Монатік та Потап втілили образи священика Євлампія та диякона Пилипона. Олег Винник з'явиться у ролі камео.

Головні ролі у стрічці виконали Назар Задніпровський, Поліна Василина та французький актор Джиммі Воха-Воха.

Фільм розповідає про життя директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка. Доньку Катю він відправляє до Франції на навчання. Вона повідомляє рідним, що виходить заміж за французького лікаря, кардіохірурга Франсуа. "Середюки — європейська родина!" — повторює Василь. Та він не припускав, що європейський зять буде афрофранцузом. У голові головного героя з'являється план скасування весілля.

"Скажене весілля" — дебютний комедійний проект актора, шоумена та ведучого Юрія Горбунова. Він став продюсером цього повнометражного фільму. На YouTube-каналі фільму Горбунов веде відеоблог про роботу над комедією.

Фільм вийде у прокат 4 жовтня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, скільки українських фільмів вийде до кінця року

2017 року комедія "Скажене весілля" отримала 3,24 млн грн фінансової підтримки від держави (за загального бюджету 10,8 млн грн). Саундтреки до комедії записали гурти "Время и Стекло", MOZGI і співачка Michelle Andrade, а музичним продюсером картини став Потап.

Зараз ви читаєте новину «Винник, Монатік та Потап засвітилися у трейлері комедійної стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі