понеділок, 26 лютого 2007 19:30

Віктор Пінчук привіз у Київ кілька справжніх карет

- З усіма декораціями "Ленком" виїжджає тільки до Санкт-Петербурга і Ізраїлю, - розповів художній керівник театру Марк Захаров в аеропорту "Бориспіль".

- Це дуже дорого. До Києва привезли всі декорації, тому що меценатом наших гастролей став наш друг Віктор Пінчук, - каже про зятя Леоніда Кучми. - Потрібна велика мужність, щоб перетягти все наше, мало придатне для гастролей, обладнання. У "Ва-банку" на сцені декілька справжніх карет, а в "Місті мільйонерів" декорації кімнати такі затишні, що в них жити можна.

27 лютого у Києві починаються Гастролі московського театру "Ленком". До 1 березня на сцені Театру російської драми йтиме спектакль "Місто мільйонерів". Потім "Ленком" переселяється в Міжнародний центр культури і мистецтв (колишній Жовтневий палац). З 3 по 5 березня покажуть виставу "Ва-банк". З 8 по 10 березня - "Пролітаючи на гніздом зозулі". Квитки коштують від 20 до 950 грн.

Марк Захаров, актори Інна Чурікова, та Геннадій Хазанов, прилетіли до Києва в понеділок. Інші актори під"їдуть потім. Літак москвичів запізнився на 40 хвилин.

Хазанов зізнається, що вперше приїхав у Київ як актор театру "Ленком".

- Весь час в Україну приїжджаю як естрадний артист або актор театру Чехова. Зараз мотаюсь по московських театрах. От Марк Анатолієвич на якийсь час мене пригрів.

Житимуть артисти в п"ятизірковому готелі "Прем"єр Палас".

Іван СТОЛЯРЧУК

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пінчук привіз у Київ кілька справжніх карет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі