Ексклюзиви
субота, 08 липня 2023 19:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Вийшов трейлер англомовного політичного трилеру "Путін": про що буде фільм

Вийшов трейлер англомовного політичного трилеру "Путін": про що буде фільм
Польський режисер заінтригував трейлером фільму про російського диктатора Володимира Путіна. Фото: РИА Новости

Польський кінорежисер Патрік Вега, відомий також під псевдонімом Бесаліл, показав перший трейлер свого англомовного політичного трилеру "Путін".

Картина розповість про життя російського диктатора. Концептуальний анонс фільму з українськими субтитрами вже з'явився на YouTube, пише "Главком".

За словами Веги, який розповів про ідею свого фільму виданню Hollywood Reporter, ця картина – його "мистецький протест" як проти Володимира Путіна, так і проти російської агресії в Україні.

У стрічці Вега планує показати загадкові зв'язки кривавого фюрера з мафією у 90-х роках, коли Путін був міжнародним радником ексмера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака.

Покажуть у фільмі й особисте життя диктатора. Зокрема, судячи з трейлеру, у стрічці будуть присутні інтимні сцени зі спортсменкою Аліною Кабаєвою.

Також у картині йтиметься й про повномасштабну війну, яку Путін розв'язав проти України.

"Подорож углиб голови російського диктатора", – такий підпис супроводжує перший трейлер фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бар, спортзал і кінотеатр": ЗМІ опублікували фото бронепоїзда, яким пересувається Путін

Наразі картина перебуває на стадії знімання. Точну дату прем'єри поки не оголошують. Патрік Вега займається пошуком акторів і, подейкують, що в ролі Путіна бачить американського актора. Якого саме, тримається в таємниці.

Тим часом юзери так відгукуються про прийдешню картину.

"Чув, прем'єру планують на річницю його смерті, швидше б побачити цей шедевр!", "Хоч десь я побачу як мучиться Путін", – пишуть користувачі.

Проте були й ті, хто скептично поставився до стрічки.

"Ця людина не заслуговує на жоден фільм", "Нащо знімати фільм про нього? Краще про наших героїв зніміть", – йдеться у коментарях.

Президент Росії Володимир Путін ніколи не мав "плану Б" повномасштабного вторгнення в Україну.

Не розробив його, бо дійсно розраховував швидко захопити Київ і поставити там маріонетковий уряд, повідомив колумніст і триразовий лауреат Пулітцерівської премії Томас Фрідман у статті The New York Times "Володимир Путін – найнебезпечніший дурень у світі".

На його думку, відсутність "плану Б" робить війну Путіна однією з найбезглуздіших в сучасній історії.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер англомовного політичного трилеру "Путін": про що буде фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі