четвер, 27 листопада 2014 11:47

Українські дипломати відкриють виставку сучасного мистецтва

Українські дипломати відкриють виставку сучасного мистецтва
Євгенія Білорусець "Ідилія"

У Міністерстві закордонних справ України презентують проект "Владні вертикалі. Фанерні колонади"

Це перший кураторський проект у мистецькому просторі МЗС. Його реалізація належить Лізаветі Герман та Марії Ланько. Дизайн проекту розробив архітектор і художник Олександр Бурлака, пише Cultprostir.

Учасниками виставки стали: Анна Звягінцева, групи SOSka, Юрій Кручак, Андрій Бояров, Леся Хоменко, Андрій Стегура, Ростислав Котерлін, Алевтина Кахідзе, Анатолій Бєлов, група Р.Е.П., Євгенія Бєлорусець та Саша Курмаз.

Посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба відзначив: "Виставка є черговим кроком на шляху реформування підходів до репрезентації української культури для закордонних аудиторій. Вперше офіційні представники і делегації іноземних держав, які відвідуватимуть Міністерство, бачитимуть не радянське чи пострадянське, а сучасне українське мистецтво. Виставка також створить принципово нову атмосферу безпосередньо в робочому просторі українських дипломатів".

Для широкої аудиторії виставка буде доступна під час кураторських екскурсій, про які буде повідомлено згодом.

Зараз ви читаєте новину «Українські дипломати відкриють виставку сучасного мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі