вівторок, 25 липня 2017 21:45

У новому сезоні серіалу "Вікінги" покажуть братовбивчу війну

У новому сезоні серіалу "Вікінги" покажуть братовбивчу війну
Вийшов трейлер 5 сезону ірландсько-канадського телесеріалу "Вікінги" Фото: YouTube

Вийшов трейлер 5 сезону ірландсько-канадського телесеріалу "Вікінги". У новому сезоні покажуть громадянську війну.

Режисера Майкл Герст створив серіал спеціально для телеканалу History. Сценарій написано за мотивами саг про набіги вікінгів на англосаксонську Британію та Західне Франкське королівство. Це історія про пригоди найбільшого героя свого часу — Рагнара Лодброка. У серіалі показаний Рагнар зі своїм племенем братів-вікінгів і своєю сім'єю в процесі постання королем усіх племен вікінгів.

Творці серіалу все ж відходять від оригінальних переказів про Рагнара і його синів. Найбільшим з цих розбіжностей стала одна з останніх сцен 4 сезону. Під час застілля в захопленому і розореному Вессексі Івар вбиває свого брата. Між ним і Сігурдом зав'язується перепалка. Івар вже розпалений і явно не в собі. І тут його родич зачіпає Аслаугу. Сігурд каже, що тільки мати любила Івара. Але і її вбили. Розлючений брат кидає сокиру. Івар намагається відразу ж помститися: висмикує зброю і йде в своєму вбивці. Однак сил йому не вистачає, і він падає замертво посеред помосту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили найпопулярніші серіали-жертви піратства

У трейлері нового сезону показали кадри з похорону Сігурда. Він лежить у великому човні, а навколо нього стоять вікінги. Івар сидить в першому ряду і дивиться на вбитого брата. Звичаї такі, що карати за вбивство брата ніхто не буде. А мститися за Сігурда ніхто начебто не збирається.

Провидець говорить Лагерті, що він бачить смерть. Також з'явлюється радісний Харальд Прекрасноволосий. Він в короні сидить на якомусь троні. Не виключено, що він все ж захопив владу в Каттегаті. Адже в передостанній серії 4 сезону "Вікінгів" він уже спробував завоювати батьківщину Рагнара. А Лагерта і Убба разом п'ють за столом.

Разом з цим показують, як Івара вибивають з його колісниці. При цьому удар наносять колодою. А в одній зі сцен Івар з задоволеним обличчям стоїть посеред поля бою. Але це не повинно сильно дивувати глядачів, адже в похід з батьком Безкістковий відправився з пристроєм, який дозволяв йому ходити. У кадрах також миготять Хвітсерк і Бйорн. Вони в крові і стоять посеред поля бою. Також є кадр з Хвітсерком в якомусь приміщенні. Він стоїть біля стіни, на якій повно червоних плям.

Перша серія 5 сезону серіалу "Вікинги" вийде 29 листопада.

В інтернеті з'явився трейлер 3-ї серії 7-го сезону популярного серіалу "Гра престолів".

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні серіалу "Вікінги" покажуть братовбивчу війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі