пʼятниця, 19 квітня 2013 11:24

У новому кліпі "Океану Ельзи" музиканти "грають" на голому сріблястому тілі рудої дівчини

У новому кліпі "Океану Ельзи" музиканти "грають" на голому сріблястому тілі рудої дівчини
Обкладинка альбому

"Океан Ельзи" представили другий сінгл з нового альбому "Земля". Кліп на пісню "Стріляй" учора виклали на офіційному каналі гурту в "youtube".

Ролик знімали на початку квітня в Києві. Головний режисер кліпу - американець Mike Bruce (Майк Брюс). Це історія любовного трикутника - чорнява та білява акторки цирку "не поділили" зрадливого коханця. Події розгортаються у цирку 30-х років минулого сторіччя - перед глядачами артисти випробовують один одного стрільбою з луку.

"Треба не боятися робити останній крок - ось така ідея пісні. Зброя - це не обов'язково пістолет, і коли ми говоримо про "стріляй" - не обов'язково згадувати дебати в американському Конгресі про застосування зброї. Стріляти можна всім - словом, справою, вчинками. Часто люди бояться зробити останній крок і тягнуть багато років. І про це пісня, що треба мати мужність зробити цей останній "постріл", - написав в анотації до пісні лідер гурту Святослав Вакарчук.

Над першим кліпом до нового альбому гурту також працював іноземний режисер. Відео першого синглу "Обійми" зрежисерував Говард Грінхол, оператором був Енді Горнер.

Новий диск "Океану Ельзи", до якого увійдуть 12 композицій, буде називатися "Земля". Його вихід заплановано на 15 травня. Над своїм восьмим студійником група працювала з британським саунд-продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном.

А 19 травня гурт вирушає у тур спочатку по Україні (відвідає з концертами 27 міст). У Києві дадуть концерт 28 вересня. Далі музиканти продовжать гастрольний тур по країнах СНД і Північної Америки.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі "Океану Ельзи" музиканти "грають" на голому сріблястому тілі рудої дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі