Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 20:18

У Києві "Гайдамакам" дарували червоні троянди
6

Фото: Фото: Олександр Заклецький

Ветерани української сцени - як їх люблять називати - гурт "Гайдамаки" минулими вихідними довели, що на пенсію їх проводжати ще дуже рано. В оновленому складі відіграли драйвовий двогодинний концерт у київському "Crystal Hall".

Зовсім нещодавно у Варшаві записали новий альбом "Годі спати!" і тепер презентують його по всій Україні. Він в рази відрізняється від того, що музиканти робили раніше. Зовсім нові тексти - соціальна лірика й нова музика. Особливо порадували трубачі. На знак подяки публіка дарувала "Гайдамакам" червоні троянди й танцювала до дірок на підошві.

"Вони будуть актуальні, доки цей світ змінюватиметься, а це безкінечний процес. Все найкраще соціальне із 60-70 років є і досі. Соціальна боротьба буде завжди, як кохання і весна. Змінюватиме форми, але зміст залишається. І чим довша битва – тим солодша перемога", - зазначав раніше лідер гурту Олександр Ярмола.

Зараз ви читаєте новину «У Києві "Гайдамакам" дарували червоні троянди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі