Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 07:45

"Зготувала б для Білик вареники, борщ, сало"

Автор: фото з сайта www.irynabilyk.com
  Співачка Ірина Білик вирушила у всеукраїнський тур разом з вінничанином Віктором Бронюком і його гуртом ”ТіК”
Співачка Ірина Білик вирушила у всеукраїнський тур разом з вінничанином Віктором Бронюком і його гуртом ”ТіК”

24 міста відвідають вінницький гурт "ТіК" та Ірина Білик у турі "Кращі українські хіти". 1 квітня виступають у Черкасах. За годину до концерту в місті починається злива.

— Лісовичок, ми трохи загубилися. Ти вже в буфеті? — біля гардеробної голосно розмовляє по телефону Вікторія Устименко, 28 років. Тримає букет білих гвоздик із рожевою смужкою.

— Це її улюблені, — каже про квіти. — Коли дарую, то вона кожен раз так воздихає. Багато фотографій, автографів, вже й не реагую на це. Тільки, аби одна мрія збулася — повечеряти з нею, по душам поговорити. Я б і до себе в гості запросила. Правда, однокімнатна квартира, але мені не стидно. Зготувала б вареники, борщ, сало. А чоловік на перших концертах засинав. Потім ходила з кумою, а зараз уже й він дивиться. Всього на концертах Ірини Білик були п'ять разів.

У холі палацу культури "Дружба народів" продають диски "ТіКу" по 35-40 грн та фірмові футболки по 50-90 грн. Квитки коштували від 150 до 350 грн.

— Добре, що кумів зустріли, то й додому заберуть, — говорить 42-річна Олена Виноградова. Вона приїхала після роботи із селища Чорнобай за 49 км від Черкас. З дорожньою сумкою сідає у сьомому ряду. — Подобається, як пише Білик. Вслухаєшся у зміст її пісень — це ж духовний рост.

Посеред сцени на чорному барабані напис "Ірина Білик і ТіК". Виходить чоловік у чорній шкірянці:

— У зв'язку з погодніми умовами, артисти затримуються на 2 години.

Глядачі невдоволені. Потім сміються і розуміють, що це 1-квітневий жарт.

— Мене часто запитували, чому мало виконую україномовних пісень. Але сьогодні вся програма українською, — каже співачка Ірина Білик, 42 роки. Вона у чорній блузці, рожевій пишній спідниці, руки перев'язані чорними стрічками. На шиї — довге чорне намисто. — Звідси мої тато, мама. Дуже приємно, що приїхали родичі.

Посеред концерту розігрують три подарункові сертифікати від спонсорів на 500 грн. Після вручення лідер "ТіКу" 34-річний Віктор Бронюк виконує пісню "Свєта". Стрибає так, що видно живіт. Згодом на сцені влаштовують весільне театральне дійство. На роль жениха витягають глядача. Той спочатку опирається, але таки виходить. Завершують виступ українською версією пісні Білик "Ми будемо разом". Зал аплодує стоячи. На біс виконують "Чорна хмара, біла хмара", якою відкривали захід.

— Після нашого концерту українське в моді, — говорить зі сцени Білик. Люди товпляться біля виходу.

— Ані Лорак як приїжджала, то і на біс співала, і ті пісні, які люди просили. Більше виклалася, — каже 31-річна черкащанка Людмила Роботько. — І концертна програма мала. Дві ж групи приїхали, 1,5-годинний виступ? Мінімум 2,5.

— От якби Біличка сама виступала — була б фантастіка. Взагалі не знала про цей ансамбль, що з нею був, — розповідає у черзі за одягом 54-річна Людмила.

— Нам же сто грам не наливали. А це музика для свадьби, — каже їй висока білявка поруч. — Ми хотіли тексти, слова. Погано чути було. Думаю, якби виступала сама Білик, то й звукова апаратура була б інша. Ну і цей весільний пляс, — невдоволено махає головою.

— Якби гроші були на весілля, то ми запросили б, — приєднується до розмови 50-річний Василь Коваленко у сірому діловому костюмі. — Два тижні тому був на свадьбі з їхньою участю. Всім сподобалося. Але думаю, що вони дуже дорогі для нас. Тисяч 10 — не менше.

Зараз ви читаєте новину «"Зготувала б для Білик вареники, борщ, сало"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути