субота, 15 серпня 2020 00:45

Tayanna виступить для 100 глядачів

Автор: facebook.com
  У Києві відбудеться презентація альбому "Жіноча сила" співачки Тетяни Решетняк, яка виступає під сценічним ім'ям Tayanna
У Києві відбудеться презентація альбому "Жіноча сила" співачки Тетяни Решетняк, яка виступає під сценічним ім'ям Tayanna

Співачка Tayanna зіграє камерний концерт на 100 глядачів у Києві. Відбудеться сьогодні, 15 серпня.

Виконавиця презентує свій четвертий альбом "Жіноча сила". Вийшов у червні. Містить 5 пісень. Присвячений "сильним жінкам, які самі визначають своє життя".

Основна тема платівки - цілюща жіноча сила, наповнена своїми молитвами, настроєм, силою віри і великим бажанням.

"Кожен альбом пишу, перебуваючи в різних відтінках стану кохання, - каже Tayanna. - Для мене процес створення нового музичного матеріалу – ціла подорож, свого роду маленьке життя, яке проживаю від пісні до пісні. Головним критерієм відбору композицій було серце і те, як воно стукає під час прослуховування. Мені хотілося створити такі пісні, щоб людина відчувала на собі емоційну силу музики, яка часом буквально бере за душу, занурює тебе у стан ейфорії від акорду до акорду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рідкісне явище для України взагалі, не лише для музикантів": 5 нових реп-треків, які варто послухати

"Tayanna - одна з найкращих українських співачок, - каже музичний критик, головний редактор інтернет-журналу Karabas LIVE Ігор Панасов. – Її альбом "Жіноча сила" - це ментальна зброя для партизанської боротьби з потворними речами, що існують між жінками й чоловіками. З усіма цими блеймінгами та шеймінгами. Боротьби не на рівні лозунгів, а майже архаїчним для мистецтва методом - завдяки красі музики та щирості авторки.

Платівка про те, як одна людина неймовірно скучила за іншою. Це пісні про дуже різні стани, які об'єднує один знаменник – сильне і вільне тяжіння до того, кого кохаєш. Початкова точка - безкорисна любов, у якій жінка почуває себе рівною та вільною.

Диско-фанкова "100 днів" - з її затишним бек-вокалом та вінтажними клавішними з 1970-х - це одна найкращих, кришталево чистих українських композицій про кохання у XXI столітті. А також найліпше, що на сьогодні народила вітчизняна поп-сцена з карантинних рефлексій. Створення пісні пов'язане з неможливістю бачитися в епоху коронавірусу".

Tayanna виступить у столичному Caribbean Club о 19:00.

З 9 до 31 серпня триває акустичний тур містами України фронтмена рок-гурту O.Torvald Євгена Галича. Загалом відвідає 21 місто. Проведе камерні виступи у форматі квартирників - у пабах, кафе та мистецьких просторах.

Зараз ви читаєте новину «Tayanna виступить для 100 глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі