четвер, 21 грудня 2017 11:34

Збирай свої речі і йди: Полякова розказала, як чоловік відреагував на її роль в еротичному фільмі

Збирай свої речі і йди: Полякова розказала, як чоловік відреагував на її роль в еротичному фільмі
Співачка Оля Полякова розповіла, як чоловік відреагував на її відверту роль у фільмі "Свінгери". Фото: ТСН

Співачка Оля Полякова розповіла, як чоловік відреагував на її відверту роль у фільмі "Свінгери".

Картина вийде в прокат 1 січня 2018 року. Полякова зіграла в ній світську левицю, яка більше за свого коханого любить його гроші. Хоче стати дизайнеркою піжам за його рахунок. Чоловік погоджується з умовою, що вони знайдуть пару, щоб обмінятися партнерами на одну ніч.

"Якби мій чоловік мав на квартиру право, то він би міг вигнати мене з дому. Але квартира на мені. Тому що я жінка розумна. Коли виходила заміж, виходила з умовою, що все буде на мені. Він так хотів зі мною одружитися, що зробив це. Все переписав. Все мені віддав. Я його можу зараз вигнати, якщо він скаже "Ти погано грала". Я скажу: "Збирай свої речі і йди", - каже співачка в ефірі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова знялась в українській еротичній комедії

"Свінгери" – українська адаптація латвійського кінохіта, що 2016 року став одним з лідерів місцевого прокату. Цю комедію подивився кожен п'ятий житель Латвії. Продюсерами української версії кінокомедії стали творці телепроекту "Світське життя з Катериною Осадчою".

Одну з головних ролей у комедії "Свінгери" зіграла співачка і екс-модель Playboy Дар'я Астаф'єва

Зараз ви читаєте новину «Збирай свої речі і йди: Полякова розказала, як чоловік відреагував на її роль в еротичному фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі