вівторок, 17 лютого 2015 12:05

Режисер "50 відтінків сірого" йде з проекту через суперечки навколо сцен сексу

Режисер "50 відтінків сірого" йде з проекту через суперечки навколо сцен сексу
Фото: thesun.co.uk

Режисер "П'ятдесят відтінків сірого" Сем Тейлор-Джонсон хоче покинути франшизу через суперечки з автором книги Е. Л. Джеймс, стверджує The Sun з посиланням на джерело. "Сем не повернеться в сиквели "П'ятдесяти відтінків". Вона хоче піти, і Universal знає, що це правильне рішення", - повідомив співрозмовник газети.

За словами джерела, відносини режисера з письменницею погіршилися, і нібито Тейлор-Джонсон і Джеймс звинувачують один одного в проблемах, пов'язаних з фільмом. В першу чергу мова йде про сцени сексу в стрічці: автор "П'ятдесят відтінків сірого" наполягала, щоб картина відповідала книзі, йдеться в статті, яку цитує The Daily Mirror.

Прес-секретар "П'ятдесят відтінків сірого" заявила, що Universal поки не давала жодної інформації щодо сиквелів фільму.

Раніше повідомлялося, що фільм "П'ятдесят відтінків сірого" очолив українськй і американський кінопрокати. Також повідомлялося, що міністр культури Росії Володимир Мединський пообіцяв подивитися "П'ятдесят відтінків сірого".

Зараз ви читаєте новину «Режисер "50 відтінків сірого" йде з проекту через суперечки навколо сцен сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі