Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 16:10

"Мертвий Півень" знімає нове експериментальне відео

"Мертвий Півень" знімає нове експериментальне відео

15 жовтня у Львові з нагоди 15-річчя "Дзиґи" розпочалися зйомки експериментального відео легендарного рок-гурту "Мертвий Півень". Зніматимуть короткий метр, саундом до якого стане народний шлягер "And the third angel sounded" ("Брат, піва кончілась!"). Відео робить інтернаціональна команда у складі режисера Алєхандро Більбао-Ґуерра з Нью-Йорку та оператора Міхала Грабовскі з Берліна. Монтуватиметься відео у Варшаві. Відповідно, короткометражка буде озвучена українською, польською та англійською мовами.

Лідер "Мертвих Півнів" Михайло Барбара поділився своїми очікуваннями: "Ми збираємося весело провести цей тиждень та отримати задоволення. Цілком покладаємося на задум режисера, який хоче уникнути банального ілюстрування тексту. Алєхандро дуже цікавий документаліст і наш добрий колега. Будемо експериментувати "серед нічного Львова"... Думаю, вийде щось дотепне".

А прихильників "Мертвих півнів" "Дзиґа" запрошує на ексклюзивну подію: у неділю, 19 жовтня, о 19.00 на вул. Вірменській, 35 вони зможуть взяти участь у зйомках однієї зі сцен відео "And the third angel sounded" ("Брат, піва кончілась!"), якою завершиться знімальний період.

За матеріалом АЖ

Зараз ви читаєте новину «"Мертвий Півень" знімає нове експериментальне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі