середа, 19 вересня 2012 16:30

Продюсер "Зоряних війн" зніме в Україні фільм, який хоче номінувати на "Оскар"

Продюсер "Зоряних війн" зніме в Україні фільм, який хоче номінувати на "Оскар"
МакКаллум є продюсером всіх чотирьох частин "Зоряних воєн". Фото: newsfiber.com

Відомий голлівудський продюсер Рік МакКаллум хоче зняти історичний фільм на території України. Режисером і сценаристом виступить Сергій Лозниця, який за останні два роки отримав світову популярність завдяки своїм фільмам "Щастя моє" і "В тумані". Про це повідомляє "Кореспондент".

Про свої плани розповів особисто МакКаллум на конференції Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості, яка відбулася у рамках Kiev Media Week.

За словами МакКаллума, його українська стрічка буде крупнобюджетною історичною пригодницькою драмою, події якої розгортаються під час Другої світової війни. Головна героїня - жінка-єврейка, якій вдалося вижити під час масових розстрілів євреїв у Києві в Бабиному Яру.

Зараз Лозниця завершує роботу над сценарієм. У фільмі планується задіяти українських і російських акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанувальник фентезі власноруч поремонтував хатинку Люка Скайвокера

Рік МакКаллум впевнений, що історія буде цікава глядачам всього світу, тому передбачає вихід картини у міжнародний прокат і розраховує на залучення державної підтримки з боку України, а також приватних інвестицій.

Продюсер не сумнівається, що за атмосферою і драматичністю картина не поступатиметься драмі "Страсті Христові" Мела Гібсона і, поза сумнівом, буде номінована на премію "Оскар" у категорії іноземних фільмів.

Рік МакКаллум - продюсер саги "Зоряні війни" , а також віце-президент з міжнародного виробництва компанії Universal Pictures Int.

Нагадаємо, що у 2013 році на премію Оскар від України у номінації Кращий фільм іноземною мовою була висунута картина Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь".

Зараз ви читаєте новину «Продюсер "Зоряних війн" зніме в Україні фільм, який хоче номінувати на "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі