Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2012 10:43

Помер художник-постановник "Стомлених сонцем" і "Сибірського цирульника"

Помер художник-постановник "Стомлених сонцем" і "Сибірського цирульника"
Фото: lenta.ru

На 72-му році життя помер заслужений художник РФ Володимир Аронін, що працював над фільмами "Казки старого Арбату" і "Сибірський цирульник". Про це ИТАР-ТАСС повідомили сьогодні в прес-службі Союзу кінематографістів РФ.

"Прощання з художником відбудеться 3 серпня в ритуальному залі ЦКБ, відспівування пройде в храмі Троєкуровського кладовищі, а похорон - на алеї видатних діячів кіно і театрального мистецтва Троєкуровського", - розповіли в прес-службі.

Володимир Аронін - випускник художнього відділення ВДІК, з 1970 року працював художником-постановником на кіностудії "Мосфільм". "Відмінною рисою його діяльності завжди була незвичайна закоханість у свою справу", - вважають у Союзі кінематографістів.

"Аронін брав участь у створенні таких відомих фільмів, як "Не стріляйте в білих лебедів", "Борис Годунов", "Казки старого Арбату", "Сибірський цирульни ", "Зорепад "," Стомлені сонцем" і багатьох-багатьох інших", - зазначили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Помер художник-постановник "Стомлених сонцем" і "Сибірського цирульника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі