четвер, 22 березня 2012 20:01

Перший трагічний роман Галини Вдовиченко з'явиться влітку

Перший трагічний роман Галини Вдовиченко з'явиться влітку
Галина Вдовиченко Фото з сайту lifestyle.empik.ua

Письменниця Галина Вдовиченко від січня працює над новим романом. Хоче його закінчити до початку літа.

Ідея нової книжки вискочила несподівано. До неї підштовхнув роман американця Теодора Драйзера "Сестра Керрі" написаний 1900-го. Заради нового тексту відклала інший, який почала раніше", - каже письменниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова книга Пантюка розповідає про людину в коловороті війни

Роман Драйзера розповідає про дівчину, яка з провінції потрапляє до Чикаго, а потім до Нью-Йорка. Увесь час вона перебуває у пошуках роботи, закохується, тікає з міста з одруженим чоловіком. Наприкінці стає успішною актрисою, але не відчуває задоволення від життя.

"Я пишу про сучасну героїню Драйзера. Її теж звати Кароліна. Події відбуваються спочатку у провінції, потім у Києві, згодом у Львові. Дівчина з провінції їде у столицю. Там на неї чекає кохання. Пара змушена переїхати до Львова. Психологізм роману у тому, складаються чи не складаються між ними стосунки. Фінал буде відкритим із запитанням "Чим закінчиться кохання?", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джоан Роулінг пише новий "дорослий" роман і залишає видавця, який її прославив

Вдовиченко розмірковує: "Це перша у моїй творчості трагічна історія. Мабуть, роман назву "Сестра Роберта Кері". Кароліна з братом мають різних батьків. Його прізвище — Керя. Залишилося написати ще третину роману. Увесь час про нього думаю аж інколи хочеться відключитися. Зараз потеплішало, стала ходити пішки на роботу чи з неї. Живу далеко. Швидким темпом доходжу за 55 хвилин. Коли йду швидко, у мене добре працює голова. Поки йду придумую черговий епізод, обдумую вже написане".

Галина Вдовиченко планує видати роман у харківському "Клубі сімейного дозвілля". Тут виходили її попередні книжки.

 


Зараз ви читаєте новину «Перший трагічний роман Галини Вдовиченко з'явиться влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі