пʼятниця, 16 березня 2018 21:45

Оголосили дату прем'єри 25-го фільму про Джеймса Бонда

Оголосили дату прем'єри 25-го фільму про Джеймса Бонда
Британець Деніел Крейг знову зіграє Джеймса Бонда. Фото - KP.UA

Британець Денні Бойл вперше зніме фільм про Джеймса Бонда. Режисер і продюсер відомий оскароносною картиною "Мільйонер з нетрів".

25 стрічка про суперагента 007 британської розвідки матиме назву "Бонд 25".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного Джеймса Бонда може зіграти жінка або афроамериканець

"Зараз працюємо над сценарієм. Якщо розпочнемо зйомки протягом шести-семи тижнів, то фільм буде готовий вже до кінця 2019-го", - каже Денні Бойл.

Джеймса Бонда знову гратиме англієць Деніел Крейг. Актор заявив, що востаннє бере участь у "бондіанни" . Він шостий виконавець ролі агента 007 і
найбільш високооплачуваний. За участь у фільмах "Казино Рояль", "Квант милосердя" і "Скайфолл" отримав $ 27 мільйонів . В 25-му Бонді погодився зіграти за $150 млн.
У новому фільмі Джеймс Бонд вирішує завершити кар'єру в спецслужбах і одружитися. Але наречену вбивають. Колишній суперагент мститься за кохану.

Прем'єра фільму "Бонд 25" запланована на 8 листопада 2019 року.


Британський хірург, власник лондонського Центру сучасної косметології та пластичної хірургії Джуліан Де Сілва назвав Деніела Крейга найбільш негарним з усіх, хто грав Бонда. За словами фахівця актор володіє найбільшими неідеальними пропорціями.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили дату прем'єри 25-го фільму про Джеймса Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі