Ексклюзиви
четвер, 01 серпня 2024 11:30

Netflix анонсував закриття серіалу "Гра в кальмара" - коли вийде другий сезон

Netflix анонсував закриття серіалу "Гра в кальмара" - коли вийде другий сезон
Стрімінговий сервіс Netflix в свіжому анонсі нарешті розповів подробиці про другий сезон. Фото: Netflix

Netflix анонсував дату виходу другого сезону та закриття популярного південно-корейського серіалу "Гра в кальмара".

Прем'єра першого сезону відбулася ще восени 2021-го. Із нового ролику, опублікованого на офіційному YouTube-каналі Netflix, стало відомо, що датою виходу другого сезону буде 26 грудня.

"Сон Гі Хун, який заприсягся помститися наприкінці першого сезону, знову вступає в гру. Чи вдасться йому втілити задумане? Фронтмен теж навряд чи стане легким супротивником. Запекла битва цих двох світів продовжиться в третьому сезоні - фіналі серіалу, що вийде наступного року. Я з нетерпінням чекаю, як насіння, що ми посадили під час створення нової "Гри в кальмара", проросте й дасть плоди наприкінці цієї історії", - написав у листі до шанувальників режисер, сценарист і виконавчий продюсер серіалу Хван Дон Хьок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали рейтинг найпопулярніших серіалів на Netflix

Водночас сервіс оголосив про прожовження "Гри в кальмара" на третій сезон, який вийде вже у 2025 році та стане для нього останнім.

Творець серіалу підтвердив, що у другому сезоні серіалу глядачі знову побачать Лі Чон Че у ролі Сон Гі Хуну та Лі Бьон Хона у ролі фронтмена.

"Ми докладемо всіх зусиль, аби подарувати вам ще одну захопливу пригоду. Сподіваюся, ви будете в захваті від того, що чекає на вас попереду. Я назавжди вдячний вам усім", - додав режисер.

Кінокомпанія Warner Bros. оголосила про вихід п'ятого фільму "Матриця". Режисером і автором сценарію стане сценарист "Марсіянина" Дрю Годдард.

Зараз ви читаєте новину «Netflix анонсував закриття серіалу "Гра в кальмара" - коли вийде другий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі