вівторок, 31 грудня 2019 15:35

Назвали найпопулярніші фільми й серіали року

Назвали найпопулярніші фільми й серіали року
Комедія "Загадкове вбивство" стала найпопулярнішим фільмом у США. ФОТО: hollywoodreporter.com

Netflix опублікував перелік найпопулярніших фільмів і серіалів 2019 року.

Складали рейтинг з урахуванням усіх користувачів, які щонайменше 2 хвилини дивилися фільм або серіал за перші 28 днів після його релізу, повідомляє 112.ua.

Найпопулярнішим фільмом у США стала комедія "Загадкове вбивство" з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон. За перші 3 дні картина набрала понад 30млн переглядів. До трійки найпопулярніших увійшли фільми "Шестеро поза законом" й "Ірландець".

З-поміж серіалів рейтинг популярності очолили "Дивні дива". На другому й третьому місцях опинилися "Відьмак" й "Академія "Амбрелла" відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їх чекали всі: назвали найкращі серіали 2019 року

У Британії найпопулярнішим став документальний серіал "Зникнення Медлін Макканн", у Франції – "Паперовий будинок" і "Відьмак". У Німеччині на першому місці опинився фільм "Шість найманців поза законом", на другому – серіал "Відьмак", на третьому – "Паперовий будинок".

Найпопулярнішими в Японії стали "Голий режисер", "Будинок з терасою: Токіо 2019-2020" та "Шестеро поза законом".

Найбільша у світі база даних по фільмах і кінематографістах Internet Movie Database (IMDb) опублікувала список найочікуваніших фільмів 2020 року. Перше місце зайняв пригодницький фільм "Хижі птахи" китайсько-американського режисера Кеті Ян. Одну з головних ролей у фільмі виконає австралійська актриса Марго Роббі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші фільми й серіали року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі