Ексклюзиви
пʼятниця, 20 грудня 2019 08:55

Опублікували найочікуваніші фільми 2020 року

Опублікували найочікуваніші фільми 2020 року
beztabu Перше місце зайняв пригодницький фільм "Хижі птахи" китайсько-американського режисера Кеті Ян. Одну з головних ролей у фільмі виконає австралійська актриса Марго Роббі

Найбільша в світі база даних по фільмах і кінематографістах Internet Movie Database (IMDb) опублікував список найочікуваніших фільмів 2020 року.

Перше місце зайняв пригодницький фільм "Хижі птахи" китайсько-американського режисера Кеті Ян. Одну з головних ролей у фільмі виконає австралійська актриса Марго Роббі, передає РБК.

Друге місце дісталося фільму "Їжак Сонік" режисера Джеффа Фаулера, де поєднають гру акторів і анімацію.

На третьому місці розташувався бойовик "Топ Ган: Меверік" Джозефа Косинськи у головній ролі з Томом Крузом.

Крім того, у десятку потрапили "Не час помирати", "Чорна вдова", "Мулан", "Диво-жінка: 1984", "Дюна", "King's Man: Початок" і "Форсаж 9".

Як пояснили в IMDb, рейтинг формували на основі даних за переглядами сторінок фільмів на сайті.

Історична драма "Чорний ворон" за романом Василя Шкляра вийшла у прокат 5 грудня. Присвячена визвольній боротьбі проти радянської влади у 1920-х.

1922-й. Колишній старшина армії Української Народної Республіки Іван Чорновус на прізвисько Чорний ворон очолює загін повстанців у Холодному Яру на Черкащині, бореться з більшовиками, за сюжетом.

Фільм зняв режисер Тарас Ткаченко, лауреат національної кінопремії "Золота дзиґа" за драму "Гніздо горлиці". Головну роль зіграв Тарас Цимбалюк.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували найочікуваніші фільми 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі