неділя, 25 жовтня 2020 00:45

Наталі Портман написала гендерні казки

Наталі Портман написала гендерні казки
39-річна актриса обурилась, що найчастіше персонажі казок - чоловіки. Тому випустила власну версію дитячих історій. Деяких героїв зробила жіночої статі. Фото: Instagram

Американська актриса Наталі Портман випустила книгу казок. У ній написала свою версію дитячих історій "Черепаха та заєць", "Троє поросят", "Сільська миша і міська миша".

"Дитячі книги займають особливе місце в нашому житті. Ми перечитуємо їх знову і знову. Вони формують цінності наших дітей. Коли я розгонула ці книги знов, то була вражена, що в них йдеться переважно про чоловіків", – каже актриса.

Тому в своїх казках Портман додала жіночих персонажів. За її словами, так хотіла зробити історії сучасними. Також прагнула акцентувати увагу на співчутті, доброті і турботі про планету.

Головними редакторами назвала 3-річного сина Алефа та 9-річну доньку Амалію. Остання брала участь у створенні ілюстрацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець намалював диявола для мультика Disney

Disney створив нову Plus Size Попелюшку. У книзі "Якщо туфелька підійде" худа принцеса перетвориться в пишнотілу. Історія нової бодіпозитивної Попелюшки вийде 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман написала гендерні казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі