четвер, 23 листопада 2017 21:45

Із Сашка Положинського сміялись перехожі: Відео на пісню "Знаєш Мій День"

Із Сашка Положинського сміялись перехожі: Відео на пісню "Знаєш Мій День"
Над Сашком Положинським сміялись перехожі. Фото - надане пресслужбою

22 листопада гурт Тартак презентував кліп на спільну пісню з Арсеном Мірзояном "Знаєш Мій День".
У ролику - Положинський та Мірзоян постали в образах агентів із розшуку людей. Їздять на раритетному Dodge Charger 1972 року, показуючи фотокартки зниклих. В кінці відео люди, яких зустрічає Сашко Положинський, із нього сміються. Агент тікає від насмішок - біжучи трасою в дорогому костюмі й краватці. Знімали в місті на Київщині.
Автором ідеї кліпу і режисером виступив сам Сашко Положинський.
"Багато років тому, коли вперше побачив місто Славутич, воно мені настільки сподобалось, що відразу захотів там зняти відеокліп. Тривалий час, думки - що саме там відзняти, ніяк не приходили, хоча у самому місті я буваю досить часто та маю там багато друзів. І ось нарешті, під конкретну пісню, з'явилась конкретна сюжетна лінія. Зрозумів, що втілю цей свій задум саме у Славутичі".


Пісня "Знаєш Мій День" увійде до альбому "АнТАРТАКтида. Частина Перша", який складатиметься виключно з дуетів.

Пісню Положинський написав, переслухавши дебютний альбом Арсена Мірзояна "Ґудзики".

"Заслухав альбом "до дір", - каже Сашко. - Але є одна прикрість: ті пісні, які не дуже люблю, Арсен почав розкручувати, вони стали хітами. А пісні, яку полюбив найбільше з усього альбому- Арсен приділяє зовсім мало уваги: рідко виконує на концертах, не відзняв кліп. Має назву "Курам На Сміх". Тому, щоб дати композиції друге життя - взяв із приспіву рядки, які мене найбільше зачіпають, дописав до них свої куплети і вийшла зовсім нова пісня і по змісту, і по звучанню", — розповів Положинський.

На розігріві київського шоу американської співачки Лаури Перголіцці, яка виступає під ініціалами LP, знову буде україно-британський дует Bloom Twins. Концерт відбудеться 12 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Із Сашка Положинського сміялись перехожі: Відео на пісню "Знаєш Мій День"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі