Ексклюзиви
середа, 11 травня 2016 17:48

На Євробаченні з`явилися "Сірі люди"

На Євробаченні з`явилися "Сірі люди"

На першому півфіналі Євробачення 2016 організатори показали танцювальний перфоманс "Сірі люди".

"Ідея Євробачення в об'єднанні людей, але останнім часом багато говорять про розділення Європи, і біженців, – втілення цього розділення, – прокоментував постановку продюсер пісенного конкурсу Свен Стояновіч офіційному каналу Євробачення 2016 на YouTube . - Ми хотіли показати це потужним танцювальним номером. Хочемо змусити людей зупинитися і подумати. Взяли дуже серйозну тему на противагу гламурному розважальному формату Євробачення."

Під час перфомансу група людей біжить по суші і перепливає моря в надії досягти більш безпечного місця. У номері задіяні 18 дорослих танцюристів і одна дитина. Всі вони були одягнені в сіре. Обличчя і волосся танцівників також сірі.

Постановники і хореографи перфомансу Фредрік "Бенке" Райден і Дженні Вайдгрен так пояснюють його тему:

"Для нас біженці – це сіра маса без індивідуальності, яка приходить в наші країни. Якщо змиєте цей сірий колір, зможете побачити людину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2016: перша десятка фіналістів вже відома

На пісенному конкурсі Євробачення 2016 перфоманс "Сірі люди" був показаний вперше. Також його запис оформили в окремий кліп і виклали на YouTube. За ніч після півфіналу кліп зібрав 13 500 переглядів.

Зараз ви читаєте новину «На Євробаченні з`явилися "Сірі люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі