понеділок, 08 січня 2018 12:58

"Можемо перекинути у багажник три мільйони": Данилку пропонували йти у політику

"Можемо перекинути у багажник три мільйони": Данилку пропонували йти у політику
Данилку пропонували йти у політику Фото: Ivona

Артист Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, стверджує, що свого часу йому пропонували взяти участь у виборах до Верховної Ради, однак, попри величезні гроші, якій йому пропонували, він вирішив відмовитися.

Жоден артист не отримав дивідендів від походу у політику, натомість була для них лише шкода, розповів він у журналісту Дмитру Гордону.

"Тоді зібралася партія під мене, яка називалася "Проти всіх". З'їзд політсили мав відбутися у цирку. А метою її був прохід Сердючки до парламенту. Зрозуміло, за ця пропозиція фінансово була привабливою", – додає Данилко.

Він не назвав того, хто йому пропонував піти на такий крок.

"Я б сказав, але я його не пам'ятаю взагалі. Він був у політиці… Я тоді займав позицію слухача, а вони біля мене прямо танцювали. Звичайно, пропонували великі гроші. І ось, коли ця ситуація почала накручуватися – там якась реєстрація мала бути… За кілька днів до цієї реєстрації, в мій офіс приїжджали люди, які давали мені грошей у сумі 50 тисяч доларів лише за те, що я з ними поговорив. Тобто на відповідь це не впливало: хочу, щоб я був у списку, чи не хочу", – зауважив артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поманив його пальцем": Данилко похизувався зустріччю з Путіним

"Це було в ресторані "Космополіт", коли приїхали люди, і мені треба було з ними поспілкуватися. Тоді Юрій Нікітін, якому вони сказали відійти, аби зі мною поговорити віч-на-віч. І вони мені кажуть: "Нам треба двох людей у цей список. Де твоя машина стоїть?" – кажу, що біля ресторану", – "Ми можемо перекинути тобі у багажник три мільйони доларів". Це мене шокувало, але я їм сказав, щоб залишили їх собі", – переконує виконавець.

Після цього випадку він вирішив взагалі не брати участь у цьому всьому, оскільки це могло завершитися його вбивством.

"І я зробив абсолютно правильно. І я ані краплі не жалкую, навіть тішуся. Були там і Руслана, і Злата Огневіч, і Вакарчук з Повалій, але це їм не допомогло, а лише нашкодило", – підсумував Андрій Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заяву артиста Данилка підхопили російські ЗМІ

Росіяни пишуть про Андрія Данилка – бо хочуть показати, що в Україні є люди, незгодні з позицією офіційного Києва. Підкреслюють, що конфлікт у нашій державі – внутрішній. Припиніть читати російські ЗМІ – і вам відразу полегшає. Сказав Gazeta.ua політтехнолог, експерт ГО "Слово і Діло" Валентин Гладких.

Зараз ви читаєте новину «"Можемо перекинути у багажник три мільйони": Данилку пропонували йти у політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі