пʼятниця, 05 січня 2018 10:40

"Поманив його пальцем": Данилко похизувався зустріччю з Путіним

"Поманив його пальцем": Данилко похизувався зустріччю з Путіним
Данилко зізнався, що відчув до Путіна симпатію, яку пояснив спільним знаком зодіаку. Фото: 24smi.org

Український артист Андрій Данилко, який у новорічну ніч виступав на корпоративі под Москвою, розповів, що спілкувався з президентом РФ Володимиром Путіним.

Відповідна заява прозвучала в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами Данилка, він спілкувався з Путіним 2004 року у Форосі в Криму. Крім Путіна, був присутній Леонід Кучма. Вони попросили Данилка виступити ввечері в неформальній атмосфері.

"Путін стояв за метрів десять, з келихом, і стримано сміявся. Мені для балансу когось не вистачало, і я Путіна поманив пальцем. Гробова тиша - тільки цвіркуни. Я моментально протверезів, і не знаю, як вирулити. А Путін мені показав жестами, пальцем - "ні, ти до мене". Я біжу до нього, і мене вразило, що він дуже маленький. І як ніби він соромився. І він каже: "Андрію, спасибі велике за виступ. Ви не могли б, коли знімете свої обладунки, сісти з нами за стіл?" - розповів Данилко.

Також він відзначив, що Путін справив на нього приємне враження.

"Може, тому, що він Терези, я відчув цю нашу сором'язливість, яка притаманна цьому знаку. За це наше спілкування ситуація навколо нас одразу змінилася - ми стали улюбленцями, нам накрили стіл, і всі артисти, які з нами не віталися, підходили до нашого столика і говорили: "Які ви молодці, як це все талановито". Нам дали літак, і ми полетіли з такою помпою в Київ", - зізнався артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заяву артиста Данилка підхопили російські ЗМІ

Андрій Данилко висловився проти заборони для деяких російських акторів в'їжджати на територію України. Коли ведучий запитав про актора Михайла Порєченкова, який стріляв з кулемета на Донбасі, - Данилко намагався його виправдати.

Зараз ви читаєте новину «"Поманив його пальцем": Данилко похизувався зустріччю з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі