середа, 29 серпня 2012 12:03

Манхеттенський кінофестиваль назвав фіналістів 2012

  Кадр з фільму THE DEVIL'S PLAYGROUND
Кадр з фільму THE DEVIL'S PLAYGROUND

15-й щорічний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів оголосив 10 фіналістів цього року. Глядачі всіх шести континентів подивляться фінальну програму фестивалю і виберуть головного переможця. В Україні фестиваль вже в 6-й раз представляє компанія "Артхаус Трафік". У кінотеатрах Києва, Одеси, Донецька, Дніпропетровська та інших міст - з 27 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube визначив Топ-10 короткометражок

Щороку один з найбільших глядацьких фестивалів об'єднує кіноманів всього світу для вибору кращого короткометражного фільму. Тисячі глядачів у сотнях міст на шести континентах дивляться десятки відібраних фестивалем короткометражних фільмів і голосують за переможця, який отримує Гран-прі.

У 2012 році Манхеттенський фестиваль короткометражок отримав 520 заявок з 49 країн світу. У фінальний ТОП-10 програми потрапили фільми з Норвегії, Нідерландів, Росії, Англії, Перу, Франції, Румунії, США та Іспанії.

Ці фільми будуть показані в більш, ніж 300 кінотеатрів по всьому світу, де їх зможуть подивитися близько 100 тисяч глядачів. В Україні програму Манхеттенського фестивалю короткого метру за традицією представляє компанія "Артхаус Трафік".

Кожному глядачеві буде запропоновано проголосувати за кращий фільм при виході із залу. Переможця 2012 року голосять 7 жовтня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Манхеттенський кінофестиваль назвав фіналістів 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі