середа, 20 червня 2012 12:40

"Мадагаскар-3" увійшов до кола найуспішніших фільмів українського прокату

"Мадагаскар-3" увійшов до кола найуспішніших фільмів українського прокату
Кадр з мультфільму "Мадагаскар-3". Фото: big-movie.ru

Збори фільмів топ-десятки українського ринку в ході вихідних 14-17 червня 2012 року не внесли суттєвих коректив в їх розстановку, повідомляє kino-teatr.ua.

Третій "Мадагаскар" показав більш ніж помірне падіння (всього 36 відсотків) на другому тижні прокату і довів свої загальні збори за 11 днів до 3 мільйонів 53 тисяч доларів. Принаймні за час спостережень "Мадагаскар 3", мабуть, став першим фільмом в українському прокаті, який досяг тримільйонної позначки за такий короткий час.

У зв'язку з цим експерти припускають, що його чекає місце в пантеоні найуспішніших фільмів в історії нового українського кінопрокату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У світі на вихідних найбільше дивилися "Мадагаскар-3"

Дещо уповільнив своє падіння "Прометей" Рідлі Скотта: якщо минулого тижня воно становило 64 відсотки, то на цьому — лише 42 відсотки. загалом же стрічка Скотта впритул наблизилася до позначки в півтора мільйони доларів зборів і вже третій уїк-енд поспіль займає другий рядок прокатного хіт-параду.

Треті "Люди в чорному" показують однакові результати з "Білосніжкою та мисливцем", з тією лише різницею, що йдуть вони в прокаті на тиждень довше.

Єдиний дебютант тижня - комедійний мюзикл "Рок на віки" - показав досить посередні показники, поліпшити які не допомогли ані ім'я Тома Круза на афіші, ані велика кількість музики. Можливо, на результати стрічки вплинули не тільки сильне конкурентне оточення, що відволікло увагу українського глядача від цієї картини, а й те, що сама музика, яка послужила основою для фільму, не має великої кількості фанатів в нашій країні. Результат - всього 23 тисячі доларів на 38 копіях і п'яте місце в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм Коена "Диктатор" заборонили у ще одній країні

Ще раз відзначимо стабільність "Диктатора", якого тільки на п'ятому тижні його прокату витіснили з першої п'ятірки лідерів вітчизняного прокату.

Становище в рейтингу українських прокатників вражає своєю стабільністю: у компанії B & H знову 88 відсотків ринку, у компанії Ukrainian Film Distribution - 10%, у "Кіноманії" - цілих 2 відсотки.

Навряд чи це не зміниться в найближчому майбутньому, констатує видання. З дебютантів наступного уїк-енду лише "Відважна" здатна показати бодай якісь значні комерційні результати, але прокатувати її буде все та ж компанія B & H.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фома: "Український дубляж - реально крутий"

Може привернути увагу певної, але обмеженої кількості глядачів стрічка "Літо. Однокласники. Любов", яку випускає в прокат "Вольга Україна", але навряд чи це вплине на розстановку сил в рейтингу українських прокатників.

Зараз ви читаєте новину «"Мадагаскар-3" увійшов до кола найуспішніших фільмів українського прокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі