четвер, 14 червня 2012 12:20

У світі на вихідних найбільше дивилися "Мадагаскар-3"

У світі на вихідних найбільше дивилися "Мадагаскар-3"
Кадр з мультфільму. Фото: gaganews.com.ua

Мультфільм "Мадагаскар-3" (Madagascar 3) став чемпіоном планети з кінозборів за підсумками минулого вікенду, повідомляє портал Kinobusiness.com.

Згідно з даними Boxofficemojo.com, світові збори фільму до понеділка склали 162,5 мільйона доларів, з яких 60,3 мільйона доларів довелося на США з Канадою, а 16 мільйонів доларів, за даними Kinobusiness.com, - на Росію і СНД за вирахуванням Україні.

У третій частині анімаційної стрічки лев Алекс, зебра Марті, жираф Мелман і гіпопотам Глорія приєднуються до бродячому цирку в надії повернутися в Нью-Йорк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Месники" зібрав $200 млн за перші дні прокату

На друге місце і в Росії, і в Північній Америці опинився відтіснений рекордсмен минулого тижня - "Прометей" Рідлі Скотта, який в російськомовній версії зібрав за вікенд 3,3 мільйони доларів, а в США і Канаді заробив лише трохи більше - 5,2 мільйонів доларів, продемонструвавши різкий спад глядацького інтересу в порівнянні з прем'єрним вікендом, коли фільм Скотта заробив 51 мільйона доларів.

Його сумарні збори в Штатах - 56 мільйонів доларів, загальносвітова каса дійшла до 149 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «У світі на вихідних найбільше дивилися "Мадагаскар-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі