середа, 15 серпня 2012 10:55

Крістен Стюарт можуть вигнати з "Білосніжки"

Автор: Фото: darkfilm.net
  За сюжетом фільм "Білосніжка і Мисливець" не дуже близький до оригіналу
За сюжетом фільм "Білосніжка і Мисливець" не дуже близький до оригіналу

Недавній скандал за участю Роберта Паттінсона, Крістен Стюарт і режисера Руперта Сандерса не міг не позначитися на подальшій долі франшизи "Білосніжка і мисливець". Сьогодні з'явилася інформація про те, що в другій частині трилогії не буде Білосніжки у виконанні Крістен Стюарт: сюжет буде сконцентрований на мисливці, якого грає Кріс Хемсворт. Про це повідомило видання The Hollywood Reporter, але деякі джерела надають зовсім інші відомості.

За інформацією The Hollywood Reporter, продовження "Білосніжки і мисливця" стане швидше не сиквелом, а спін-оффом, присвяченим героєві Хемсворта. За інформацією цього видання, від проекту усувають не тільки актрису, яка "проштрафилася", Крістен Стюарт, але і ні в чому не винного Девіда Кеппа - сценариста, найнятого для роботи над другою частиною ще до скандального визнання Крістен. Новий сценарист поки що не знайдений. Також невідомо, чи залишиться в силі контракт з режисером Рупертом Сандерсом, але за словами представників Universal Pictures, яких цитує The Hollywood Reporter, "студія розглядає різні можливості продовжити франшизу".

Перша картина серії "Білосніжка і мисливець" зібрала у світовому прокаті $ 389 млн при бюджеті в $ 170 млн.

Тим часом, видання Los Angeles Times стверджує, що для зірки "Сутінків" ще не все втрачено: студія поки що не вирішила, чи варто усувати її від франшизи. Зрозуміло, "відставка" Крістен, найбільш високооплачуваноъ актриси року за версією "Форбс", істотно скоротить бюджет нового фільму, але може серйозно зашкодити його популярності. Сумніви Los Angeles Times з приводу звільнення Крістен Стюарт поділяє і Huffington Post.

Видання посилається на ресурс Gossip Cop, де процитовані слова "надійного інсайдера": "Сценарію поки немає, тому неможливо точно знати, які саме герої будуть в наступних фільмах".

Також The Huffington Post нагадує, що ще до прем'єри "Білосніжки і мисливця" студія Universal Pictures натякала на подібний розвиток франшизи.

У квітні керівник студії Рон Мейер розповів наступне: "Білосніжка і мисливець" не дуже підходить для сиквела. Ми думаємо, що якщо фільм буде успішним, то на його основі можна зробити кілька інших фільмів про героя Кріса Хемсворта".

Нагадаэмо, нещодавно Крістен Стюарт публічно зізналася в тому, що зрадила своєму бойфренду (і партнеру по "Сутінкам") Роберту Паттінсону з 41-річним одруженим режисером "Білосніжки" Рупертом Сандерсом. Слідом за нею приніс публічні вибачення і сам Сандерс. Таємний зв'язок режисера та актриси відкрився завдяки фотографіям, опублікованим таблоїдом US Weekly, і став потрясінням не лише для Паттінсона, але й для численних шанувальників "Сутінкової саги".

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт можуть вигнати з "Білосніжки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі